2 Şubat 2007 Cuma

TİM’de Çinli akrobatlar: China Soul

Sevgili arkadaşlar,

Dün arkadaşlarım Joe Ho ve Burak Küçükgüçlü ile birlikte Maslak Türker İnanoğlu Gösteri Merkezinde "China Soul" isimli gösteriyi izledik.

Kelimenin tam anlamıyla büyülendik. Öyle tehlikeli ve imkansız görünen hareketleri, o kadar rahat gerçekleştirdiler ki aynı hareketleri deneme cesareti geldi bana. Bereket versin ki Joe yanımdaydı ve beni o hareketleri denememem için uyardı :)

Eğer siz de keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız, 2-7 Şubat tarihleri arasında bu gösteriyi kaçırmayın derim. Gerçekten güzel bir gece geçireceksiniz. Üstelik bilet fiyatları balkon tabir ettiğimiz üst taraflar için sadece 22,5 ytl!

Orijinal kostümler, arkaplanda çalan Çin müzikleri, genç ve dinamik akrobatlar ve onların akılalmaz figürleri ile dolu oldukça keyifli bir gece geçireceksiniz!

Gösteri saat 21:00 da başlayıp 23:15 sularında sona eriyor. Bu arada Maslak Türker İnanoğlu Gösteri Merkezi de hayatımda gördüğüm en güzel salon diyebilirim size. Darüşşafaka Lisesi'ni bilenler için, lisenin hemen yanında. Büyükdere Caddesi'nden sağa Darüşşafaka'ya doğru dönüyorsunuz, hemen yolun solunda kalıyor. Karşısında koskocaman bir otoparkı var.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kanka super. Ist da olupta izleyebilseydik keske :((