9 Ocak 2007 Salı

Avea’dan HepsiBir Tarifesi

GSM operatörü Avea, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, tüm yönlere dakikası KDV dahil sadece 25 YKr olan faturalı HepsiBir tarifesini yarattı. Bu fiyat rakip operatörün en yaygın kullanılan tarifesinin kampanyasız şebeke içi dakika fiyatının bile altında.

İster istemez insanın aklına diğer GSM operatörleri Turkcell ve Telsim bu gelişmeye nasıl karşılık verecek düşüncesi geliyor. Öte yandan eğer dakikası 25 YKR a oluyorsa bu iş, AVEA bunu beceriyorsa diğer operatörler bizi kazıklıyor mu düşüncesi de beynimi kemirmiyor değil.

Dilerim AVEA nın bu atağına onlar da biz tüketiciler lehine bir atak ile karşılık verirler.

Bakalım, eli kulağındadır, birkaç hafta içinde baba GSM operatörlerinin buna nasıl cevap vereceğini göreceğiz sevgili blogluyorumcular.

1 yorum:

Pulathan Senyücel dedi ki...

Selam dostum,
Ben bu taktiğe pek anlam veremiyorum. Bu iş dakikası 25 ykr'a olsa bile Avea bence kendinden başka herkesi aptal sanan diğer büyük firmalar gibi, başka operatörlerden müşteri çalma taktiği uygulayacak ve beklentisi( yani günümüzün moda sözü"hedeflerine" ulaştıkları zaman da. Tarifeleri yükseltecek.. Eğer bunu yapmaz ise, o zaman bizi yine aptal yerine koymuş oluyorlar. Bu güne kadar 25 ykr'a yapılabiliyorduysa, neden bugüne kadar kazıkladılar bizi dii mi? Vah bizim gibi saf ve zavallı insanlara.